Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 4 390,00 Kč (175,60 EUR)
naše cena 8 830,00 Kč (353,20 EUR)
naše cena 7 550,00 Kč (302,00 EUR)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 7 140,00 Kč (285,60 EUR)
naše cena 5 610,00 Kč (224,40 EUR)
naše cena 7 550,00 Kč (302,00 EUR)

 

Naše další webové stránky:

e-shop plný nábytku: www.enabytek-iveli.cz

kvalitní nábytek za zajímavé ceny


kuchyňské linky: www:nabytek-iveli.cz

kuchyňské linky s tradicí a pětiletou zárukou

 

Pridat.eu

Šatní skříně, komody, regály

Ukládání věcí v bytě může být řešeno využitím nejrůznějších prostorů od šaten a vestavných skříní až po regály a různé komody. Komoda patří nejčastěji k vybavení ložnice. Je to solitérní kus nábytku, který má v této místnosti rozšířit úložné prostory, ale také ji svým způsobem ozvláštnit. Je to většinou nižší kus nábytku, který přímo vybízí jak k využití horní plochy, tak prostoru nad sebou např. pro umístění zrcadla.více ZDE

Ložnicový nábytek

Kdo by si nepřál mít krásnou,pohodlnou a útulnou ložnici. Ložnicové prostředí vytváří především nábytková sestava. Nejdůležitější částí ložnicového nábytku je postel. Pro ni byl vymyšlen už nejeden zajímavý tvar, přičemž se přidávají další promyšleně zakomponované funkce.

více ZDE



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů